top of page
 
V-Pizza 

Sastav: Integralno testo (sa kurkumom), paradajz sos, mocarela, kukuruz, tikvice, plavi patlidžan, zelene i crne masline 

Ovaj hranljiv i ukusan obrok sadrži integralno testo koje sadži kurkumu i pruža zdrave ugljene hidrate i vlakna, dok kurkuma dodaje svoje antiinflamatorne i antioksidativne prednosti. Paradajz sos je bogat vitaminom C i likopenom, što podržava imunološki sistem i zdravlje srca. Tikvice i plavi patlidžan doprinose različitim vitaminima i mineralima, uključujući kalijum i vitamin A. Kukuruz pruža dodatne vlakna i energiju. Sojna mocarela pruža mlečne proteine i kalcijum, a zelene i crne masline dodaju jedinstven ukus i teksturu, pružajući zdrave masti. Ova pizza nudi raznolike hranljive sastojke i može biti ukusan obrok koji podržava zdravlje i raznovrsnu ishranu.

 
Burito

Sastav: tortilja, pirinač sa karijem, fil od paradajz sosa, pasulja, crnog luka i kukuruza, paprika, paradajz
sejtan, lupus sa prazilukom i domaćim majonezom

Integralna tortilja je izvor zdravih ugljenih hidrata i vlakana, a kurkuma u pirincu ima antiinflamatorna i antioksidativna svojstva. Paradajz sos obogaćen vitaminom C i likopenom podržava imunološki sistem i srčano zdravlje. Povrće poput paprike, paradajza i tikvica donosi razne vitamine i minerale, uključujući kalijum i vitamin A. Proteini iz sejtana ili sojne kobasice i sojne mocarele, zajedno s dodatnim vlaknima i energijom iz kukuruza, čine ovaj burito hranljivim i ukusnim. Oliva dodaje teksturu i ukus, pružajući zdrave masti. Ovaj obrok podržava zdravlje i raznovrsnu ishranu.

Izaberi svoj obrok
Izaberite željeni obrok za petak, 03. 11. 2023.

Hvala na poručivanju!

Untitled-1.png
Untitled-2.png
bottom of page